Witam
Drodzy użytkownicy czy orientujecie się na jak długo wypadają włosy podczas chemii?
Pozdrawiam
Karolina
Re: brak włosów
#3najważniejsze że odrastają, jakbym był pewien że mi włosy odrosną to i ze 2 lata bym spokojnie czekał, a przy chemii to chyba zalezy jak długo się ją bierze, a jak się skończy to odrastają.
#4jak się bierze chemię to włosy wypadają, a po skończeniu rosną jak wściekłe i to często inne niz się miało wczesniej.
#5Dlaczego tak trudno sobie siebie wyobrazic bez wlosow.
Wlasnie zaczely mi pojedyncze wypadac.Nie wiem jak to dlugo potrwa zanim sie odwaze ogolic i spojrzec w lustro. Mam wsparcie w bliskich ale mimo wszystko jakis dramat wewnetrzny.
Jeszcze na dodatek mam dlugie wlosy . Troche ulzylo mi jak to napisalam. co za ....................
Wlasnie zaczely mi pojedyncze wypadac.Nie wiem jak to dlugo potrwa zanim sie odwaze ogolic i spojrzec w lustro. Mam wsparcie w bliskich ale mimo wszystko jakis dramat wewnetrzny.
Jeszcze na dodatek mam dlugie wlosy . Troche ulzylo mi jak to napisalam. co za ....................
#6Ogolic sie do jerzyka - dylemat wielki , ale juz jak zaczynaja wypadac w strasznych ilosciach to chcemy sie od nich uwolnic i wtedy golimy.
Mlodym osobom jest latwiej podjac taka decyzje i zakceptowac lysa glowe.
Mlodym osobom jest latwiej podjac taka decyzje i zakceptowac lysa glowe.
#7Nie jest prosto ogolić się na jeżyka i po sprawie. Wypadanie włosów po chemii to nie tylko problem estetyczny, ale przede wszystkim psychiczny. Choroba nas pogrąża
#8Wypadaja roznie , jak rownomiernir to najlepsza opcja , a czasem takimi plackami wypadaja wtedy sie wyglada okropnie , to nie na wyjscia trzeba zgolic .
#9Jest to przykre ogladac sie w takim stanie , ale taka jest rzeczywistosc ,ze chemia niszczy nie tylko zrodlo choroby .
Wiadomo , ze one odrastaja ale trzeba czasu i ciepliwosci .
Pozdrawiam
Wiadomo , ze one odrastaja ale trzeba czasu i ciepliwosci .
Pozdrawiam
#10Zdecydowanie radze sciac na krotko jak zaczynaja wypadac , nie przestana tylko bedzie gorzej .