Re: pytanie o peruke
#22Czesc
Oczywiscie ze byłam , wiele sklepow zaliczylam ,ale okazalo sie ze nie we wszystkich maja naturalne peruki. wiec warto zobaczyc w krakowie.
Oczywiscie ze byłam , wiele sklepow zaliczylam ,ale okazalo sie ze nie we wszystkich maja naturalne peruki. wiec warto zobaczyc w krakowie.
#23Peruka tak na dobrą sprawę służy nam tylko na jakis czas Warto dobrac taką z ktorej bedziemy zadowolone. Pozdrawiam
#24Jesli szukasz naturalnej peruki to tam jest bardzo duży wybór i w fasonach i w kolorach.
spam]spam://peruka.pl/1880/naturalne[/url]
spam]spam://peruka.pl/1880/naturalne[/url]
#25Czesc
Ja ze swojej peruki jestem bardzo zadowolona już troche mi służy myślę pewnie dlatego ,że jest z włosów naturalnych.
Ja ze swojej peruki jestem bardzo zadowolona już troche mi służy myślę pewnie dlatego ,że jest z włosów naturalnych.
#26Naturalna posłuży o wiele dłużej , synteyk jest o w iele tańszy ale tez na krotki okres, potem po prostu zaczyna" brzydko" wygladać .
#27A jak sobie radzicie w takie upały ? Mnie dokuczają , właściwie wogóle nie lubie tem powyżej 25 stopni a tutaj taki tropik. Macie jakieś metody na poprawe komfortu?