Re: couvre
#2Couvre to jest taki płyn do maskowania łysienia, w tubce. Do tego masz dołączoną gąbeczkę, którą sobie couvre nakładasz, najlepiej na wilgotna skórę głowy. Efekt jest natychmiastowy, po 5 minutach, jak całkowicie wyschnie, możesz iść spokojnie na basen, sama woda tego nie zmyje, dopiero szampon. Tylko dobierz sobie dobry kolor, żeby był jak najbardziej podobny do koloru twoich włosów
#3kupiłem sobie ten couvre, i faktycznie działa Ale widziałem tez taki proszek topik, i nie wiem które lepsze, bo topik też maskuje prześwity, w sklepie mi sypali na głowę, i fajnie to wyglądało. Następnym razem spróbuję topik, porównam sobie.
#4do SzamponRevita: a jaką kurację masz na myśli? zadne witaminy ani niby wzmacniające szampony jakoś mi nie pomagają. znasz jakiś lepszy sposób? nie mam żadnej zdiagnozowanej choroby-po prostu włosy mi się bardzo przerzedziły.
#5Tez stosowalam na czubek glowy , Wy faceci wiec powiedzmy ze takie lysienie jest u was naturalne, ale kobieta to dramat.
Zawsze warto probowac i wybrac cos co maskuje nasze niedosknalosci,tym bardziej ze to akurat w stosowaniu jest bardzo proste
Zawsze warto probowac i wybrac cos co maskuje nasze niedosknalosci,tym bardziej ze to akurat w stosowaniu jest bardzo proste
#6a to sie tym mozna upaprac pewnie, no bo jak w paście? i to trzeba tak w dziury między włosami trafić? jakoś sobie nie wyobrażam za bardzo.
#7sprobuj fulmorem - nie popackasz sie , to jest w rozpylaczu , wiec psikniesz i maskujaca farba zostaje na glowie
#8Nie jest to jakas nowosc ,
Skutecznie pokrywa przeswitujaca skore, nawet wieksze przeswity .
Trzeba dobrac kolor podobny do wlosow .
Skutecznie pokrywa przeswitujaca skore, nawet wieksze przeswity .
Trzeba dobrac kolor podobny do wlosow .
#9To nie brudzi. podobnie jak podklad , trzeba troche uwazac jak przy kazdym kolorowym kosmetyku , ale nie az tak zeby potem dramat nastapil.
#10Nie brudzi !!! spokojnie mozna uzywc , nawet zostawiona na noc na skorze nie pobrudzi .