Re: Pytanie o megathik
#12tak naprawde to na ile ci starczy zależy od tego ile i jak często sobie sypiesz, ja kupuję duży megathik i starcza mi na około 5 tygodni, a głowę myję codziennie.
#13Do Leszka!
Powiem tak nie ma okreslonego terminu , na ile wystarczy! To w zaleznosci jak czesto go uzywasz i w jakiej ilosci, mi srednia waga czyli 25g wystarczy na okolo miesiac, moze mniej. ale tak jak pisze to jest indywidualna sprawa musisz wyprobowac na wlasnej glowie. Pozdrawiam
Powiem tak nie ma okreslonego terminu , na ile wystarczy! To w zaleznosci jak czesto go uzywasz i w jakiej ilosci, mi srednia waga czyli 25g wystarczy na okolo miesiac, moze mniej. ale tak jak pisze to jest indywidualna sprawa musisz wyprobowac na wlasnej glowie. Pozdrawiam
#14sklaniam sie ku topikowi , probowalem i to i to ,jakos topik mi sie lepiej trzyma glowy i wystarczyl na 1 mies ,ale teraz to juz wiem jak i co i juz bede na pewno mniej sypal to bedzie na dluze ysle ze nawet 2 mies , praktyka czyni mistrza
#15Mam pytanie czy oba te produkty sa w roznych gramaturach? i gdzie je mozna kupic??
#16i toppik i megathik masz w różnych pojemnościach, a kupić mozesz przez neta albo w sklepie, ja kupowałem w sklepie, za pierwszym razem jak nie wiedziałem co to jest w ogóle to mi panie w sklepie pokazały, posypały ma głowę, objaśniły jak stosować, byłem zaskoczony natychmiastowym efektem.
#18poszukiwanie i posypywanie jak to fajnie brzmi, prawie jak łowy w czasach jaskiniowcow,ale jakie oni mieli wlosy
trzymajcie sie
trzymajcie sie
#19Tak naprawdę nie ma znaczenia jaki preparat, oba są fajne, natomiast na ile wystarczy ?? na tyle ile będziesz sypać w zależności od potrzeby jak to cała głowa to wiadomo ze szybciej się skończy , a jak tylko miejscowo no to wiadomo na dłużej
#20No i wszystkim pięknie dziękuję oczywiście wypróbowałem oba preparaty i muszę powiedzieć .REWELACJA