i owszem,
a w latach powojennych kazdy elegancki mezczyzna nosil kapelusz
Re: maskowanie łysienia
#52Zgadzam sie z przedmowcą , oj jaka szkoda że już dzisiaj nie ma takich elegantow i szarmanckich panow
#53W sklepach jest naprawdę duży wybor roznych srodkow maskujących lekkie łysienia , jest w czym wybierać i naprawdę każdy z nich jest spoko
#54Na ile wam wystarcza opakowanie toppiku ,? Zawsze najwieksze najbardziej sie finansowo opłaca , ale żeby wypróbować to jakie kupić - tę miniaturke ?
#55Najwiekszy kupisz jak juz przetestujesz i dobierzesz kolor , ten mini kompletnie sie nie opłaca , najrozsadniej mniejszy ale nie mini .
#56Dokładnie najpierw trzeba przetestować od najmniejszej ilości zaczynjąc a potem to już sami podejmiecie decyzje
#57Hmmmm tez mam ten problem , kupilam szxampon w aptece dermena na wypadające i osłabione włosy troche pomaga , spróbuj może tobie też pomoże
#58Hej mardbi ja rozumiem ze wszystko starasz sie sprawdzic ........ja tez kupowalam rozne szampony owszem napewno pomogly ale nie mniej jednak toppik to rewelacja uzywam go dlugo i zawsze moge na nim polegac
#59Witam serdecznie wszystkich, planuję zakup a przede wszystkim odpowiednie zaprojektowanie
systemu na mikroskin, czyli mikroskórze. Widziałem kilka tego typu klinik w Polsce, ale
proszę Was o poradę i pomoc. Czy macie może jakieś doświadczenia z tego typu zakupami?
Dojazd nie jest dla mnie problemem, bardziej zależy mi na jakości i gwarancji. To spory
wydatek i nie chcę kupować "w ciemno".
Cierpię z powodu łysienia androgenowego i jestem w trakcie kuracji, szukam peruki czyli
systemu na kilka lat.
Proszę Was o konkretne odpowiedzi.
Pozdrawiam,
Zenon
systemu na mikroskin, czyli mikroskórze. Widziałem kilka tego typu klinik w Polsce, ale
proszę Was o poradę i pomoc. Czy macie może jakieś doświadczenia z tego typu zakupami?
Dojazd nie jest dla mnie problemem, bardziej zależy mi na jakości i gwarancji. To spory
wydatek i nie chcę kupować "w ciemno".
Cierpię z powodu łysienia androgenowego i jestem w trakcie kuracji, szukam peruki czyli
systemu na kilka lat.
Proszę Was o konkretne odpowiedzi.
Pozdrawiam,
Zenon
#60Czesc
Ja miałem podobne dylematy , po rozmowie na czacie umowilem sie na spotkanie z fachowcem , mysle ze to jest najlepsze rozwiazanie jak nie jest sie pewnym .
Slawek
Ja miałem podobne dylematy , po rozmowie na czacie umowilem sie na spotkanie z fachowcem , mysle ze to jest najlepsze rozwiazanie jak nie jest sie pewnym .
Slawek