Czesc
Juz kupilam sobie nowa fryzurke tak jak pisalam z wlosow naturalnych .powoli sie oswajam z nowa sytuacja ,ale moi bliscy mowia ze jest dobrze.
Re: Co zamiast peruki ?
#32Czesc
Juz mam kupiona peruke z wlosow naturalnych i powiem tak , ze to byla najlepsza decyzja jaka podjelam.
Juz mam kupiona peruke z wlosow naturalnych i powiem tak , ze to byla najlepsza decyzja jaka podjelam.
#34Czesc
Ja poprosu bez fryzurki w domu funkcjonuje , nie jestem calkowicie bez wlosow wiec dlatego chodze bez nakrycia glowy.
Ja poprosu bez fryzurki w domu funkcjonuje , nie jestem calkowicie bez wlosow wiec dlatego chodze bez nakrycia glowy.
#35Ja też podobnie jak jestem calkiem sama , ale lepiej się czuję jak mam coś z pomysłem na głowie założonego.
#36Czesc
Doskanale Cie rozumiem, ja pewnie jakbym musiała to tez z gola glowa bym sie zle czula.
Doskanale Cie rozumiem, ja pewnie jakbym musiała to tez z gola glowa bym sie zle czula.
#37W domku mozna założyć rózne chusteczki upięte w fantazyjne turbany albo nic . Ale te nic to trochę nie za bardzo zle sie czujemy więc polecam chusteczki albo turbany
#38Sama ze sobą chcę się dobrze czuć , sa dni że "goła " głowa mi zupełnie nie przeszkadza , ale jak mi zimno to zakładam obcisłą czapeczkę z bambusa - i cos takiego polecam.
#39Czesc
Jak widze wszystkim doskwiera pogoda zaczelo sie robic zimno i z gola glowa nie bardzo da sie chodzic szczegolnie wieczorkiem.ja tez dojrzalam do decyzji nakrycja glowy mam taka fajna czapeczke mowie na nia smerfetka.
Jak widze wszystkim doskwiera pogoda zaczelo sie robic zimno i z gola glowa nie bardzo da sie chodzic szczegolnie wieczorkiem.ja tez dojrzalam do decyzji nakrycja glowy mam taka fajna czapeczke mowie na nia smerfetka.