Czesc
Ja ponad 1,5 roku temu byłem na konsultacji i zamówilem sobie uzupelnienie. Powiem tak juz nie wyobrazam sobie funkcjonowania bez wszyscy znajomi potwierdzili ze zmiana na plus ,moge polecic , nawet sprawdzilo sie na wakacjach moglem normalnie korzystac z urokow morza i basenu.
Slawek
Re: Hair Again
#62Dzięki Sławek za odpowiedź, mam nadzieję ze jak pokażę ją mojemu facetowi to i on się przekona do tej metody:) Ale tak serio- kąpać się w tym też można? Wow-nawet o tym nie pomyślałam:)
#63Czesc
To fajnie ze moglem pomoc ,warto namow go . tak oczywiscie ja mam na plastrach mocowany i sa one roznej wytrzymalosci najlepsze wtedy spam i kapiel to zaden problem.
Slawek
To fajnie ze moglem pomoc ,warto namow go . tak oczywiscie ja mam na plastrach mocowany i sa one roznej wytrzymalosci najlepsze wtedy spam i kapiel to zaden problem.
Slawek
#64Czasami tez podklejam plastrami , ale nigdy nie pływałam w niej . Miałabym obawy ,
#65Ja taka zwykła perukę "standardową" też podklejam, tak żeby się pewniej czuć, mimo że siedzi na głowie całkiem pewnie:)
#66Czesc
Spokojnie jak masz dobre plastry mozesz kapac sie , ja juz ktorys raz testowalem polecam spam takie niebieskie .
Slawek
Spokojnie jak masz dobre plastry mozesz kapac sie , ja juz ktorys raz testowalem polecam spam takie niebieskie .
Slawek