Hej
Ja na szczescie tylko na dobra zabawe potrzebuje - za pirata musze byc przebrany ,tak jak w filmie "Piraci z Karaibow" chcialbym wygladac. Czy taka peruke gdzies kupie czy moze od kogos pozycze ?
Imprezke mam za 2 tygodnie .
Pirat czeka na odpowiedz.
Re: na zabawe
#2Cześć,
polecam tobie sklepy z perukami, mają naprawdę duży wybór peruk imprezowych. Byłam tam ostatnio z córką, miała imprezę karnawałową i szukała czegoś dla siebie. Wybrałyśmy bez problemu.
polecam tobie sklepy z perukami, mają naprawdę duży wybór peruk imprezowych. Byłam tam ostatnio z córką, miała imprezę karnawałową i szukała czegoś dla siebie. Wybrałyśmy bez problemu.
#3Tutaj Pirat
Bylem Piratem Z Karaibow, tylko w rudym kolorze,bo tak lepiej wygladalem.
Ostatki byly najlepsza moja zabawa wszechczasow,zostawie sobie te wlosy na pamiatke - pokaze kiedys dzieciom ,bedzie ubaw.
dzieki za podpowiedz, w tym sklepie gdzie ja kupilem to az trudno bylo sie zdecydowac bo tyle maja peruk przeroznych.
Na koniec dodam ze przepaske na oko musialem sobie uszyc sam.
Bylem Piratem Z Karaibow, tylko w rudym kolorze,bo tak lepiej wygladalem.
Ostatki byly najlepsza moja zabawa wszechczasow,zostawie sobie te wlosy na pamiatke - pokaze kiedys dzieciom ,bedzie ubaw.
dzieki za podpowiedz, w tym sklepie gdzie ja kupilem to az trudno bylo sie zdecydowac bo tyle maja peruk przeroznych.
Na koniec dodam ze przepaske na oko musialem sobie uszyc sam.
#4Witaj,
cieszę się, że miałeś udaną imprezę i że mogłam tobie pomóc. Dziękuję za odpowiedź.J.
cieszę się, że miałeś udaną imprezę i że mogłam tobie pomóc. Dziękuję za odpowiedź.J.
#5j
Ja na szczescie tylko na dobra zabawe potrzebuje - za pirata musze byc przebrany ,tak jak w filmie "Piraci z Karaibow" chcialbym wygladac. Czy taka peruke gdzies kupie czy moze od kogos pozycze ?
Imprezke mam za 2 tygodnie .
#6poszukaj w sklepach z prezentami i akcesoroami na urodziny , sylwestra .
taki towar tam bywa w przystepnych kwotach
baw sie dobrze
taki towar tam bywa w przystepnych kwotach
baw sie dobrze
#7Wlasnie latwo sie przebrac za inna osobe w karnawale - jedyne 140 zl i jestes innym wcieleniem .Nawet facetem mozna sie stac ................
#8Ja ponownie wydalam kwote 140 zl - ostatki mamy , nie znalazlam nic tanszego. A wy?
#9Na rynku mamy ogromną ilość takich różnorodnych perułek, możemy bez wątpienia wybrać najbardziej fantazyjną fryzurę świata. Są one w różnych długościach, różnych kolorach, dlatego stworzymy niepowtarzalną kompozycję:)