Czy ktoś z Was może stosował takie tabletki: spam://spam/african-m ... gro-ceneo/ ?
Jeśli tak to proszę o opinie, bo zastanawiam się nad zakupem. Z tego co słyszę, to są bardzo skuteczne, ale jeszcze zbieram opinie
Re: Odchudzanie
#12Podobne sa z ananasem , gejfrutem - wszystkie maja na celu poprawe przemiany materi . Na pewno lepiej posiłkowac sie swiezym owocem , byle niez puszki bo tam masz dodatkowy cukier. Sprobuj zamias tabletek kupic suszony owoc mango , takie suszone plastry .
#13Ja stosowałam przy ćwiczeniach na odchudzenie ten żel na stawy: spam://spam/zel-na-st ... e-z-forum/ i sprawdził się świetnie, więc naprawdę polecam.
#14U mnie żaden żel sie nie sprawdził. Ale opaski na kolana tak i dobrane tak cwiczenia zeby nie obciażały kolan ,
#17Opski robią co innego niż żel . Czasem i to i to trzeba. I umiar i rozsądek przy ryzykownych ćwiczeniach .
#18u mnie dobrze wypadła spam=spam://blog-odchudzanie.pl/zielona-kawa/]zielona kawa[/url]. naturalnie, bezpiecznie i skutecznie
#19moim zdaniem odchudzanie nie jest potrzebne
#20u mnie najlepiej się sprawdziło mango, do tego dieta, ćwiczenia i efekt murowany